Wie wij zijn
De Herman Singers bestaat uit vier mannen die veel plezier hebben in zingen. De meesten van ons zijn afkomstig van mannenkoor Zanglust. De zanggroep Herman Singers is opgericht omdat wij meer religieuze liederen wilden brengen. Met onze optredens ondersteunen wij een goed doel: Stichting Local Care in Bodegraven.

Van links naar rechts:  Arie Bloemheuvel, 1e tenor  -  Martijn van de Weerd, 2e tenor  -  René Peters, bariton  -  Gijspiet van Os, bas

Onze naam 

Onze naam danken wij aan Herman Sangers. Hij maakte net als de meeste leden van de Herman Singers ooit ook deel uit van mannenkoor Zanglust. Herman leeft helaas niet meer; daarom is onze naam een knipoog naar én een eerbetoon aan Herman.

 

Waar komen we vandaan

Onze statutaire vestigingsplaats is Woerden, ons oefenlokaal bevindt zich in Waarder.

 

Wat wij zingen

Ons repertoire bestaat uit religieuze en niet-religieuze liederen naast Nederlands in zeker tien talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Kroatisch, Latijn, Oekraïens, Pools, Russisch en Zweeds.

Wij zingen alles 'a capella' en soms driestemmig maar meestal vierstemmig.

 

Voor wie wij zingen

Met onze optredens steunen wij Stichting Local Care. Deze stichting ondersteunt structureel en langdurig financieel verschillende doelen, lees op de Stichting Local Care pagina op onze website meer over het specifieke project dat wij ondersteunen, of lees op de website van Stichting Local Care. Alle vergoedingen die wij ontvangen, gaan in z’n geheel naar het project.

 

Hoe bereikt u ons

Bel dan met Monique van Os, 0348-502333 of mail naar monique@hermansingers.nl

 

 

BELANGRIJK NIEUWS: 18 maart 2020: Het afscheidsconcert wordt tot nader order uitgesteld.... zie ook de Agenda pagina

 

Bijgewerkt op 18 maart 2020